sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Musikaali hörhöilyy!

Kuten kaikki tietää-tai en oo varma tietääkö kaikki- nii oon mukana musikaalissa nimeltä Hairspray ja se tulee Aleksanterin teatterille esitettäväks 7.6 :)) näytöksiähän on 11 kappaletta 16.6 asti kai :DD en oo ihan varma :p
Nyt viikonloppuna oli taas tehoviikonloppu eli meil oli 7h harkat sekä lauantaina, että sunnuntaina.

Lauantai päivä alko ihan normaalisti jos ei huomioi, et myöhästyttiin Assun, Mayganin (siskoni) ja Ellan kanssa aiemmasta bussista ja seuraava bussi tuli myöhäs 10 min huonon sään takia :// No perillä Espoossa me sitten juostiin treenipaikalle missä treenit ei onneks ollu vielä alkanut. Meiä ohjaaja tuli ilmoittaa et meillä oli tila ongelma ja jouduttaisiin lähtemään pois harjotuspaikalta 11-12.30 asti. Saatiin sitten tehtäväksi lähteä ulos ja valita 3 ihmistä joiden fyysistä olemusta meidän piti matkia ja esittää sitten myöhemmin koko porukalle meidän hahmot.
Mä päädyin Isoon Omenaan stalkkaamaan ja väijymään ihmisiä ja ihan oikeasti siis seurasin ihmisiä ja sain yhen miehenkin juoksemaan mua karkuun :/// en tienny olevani niin pelottavan näkönen.

Sunnuntaina oli tanssimista ja opeteltiin uusii koreagrafioita joista tuli aika upeita!!! (sori en tiiä miten toi kirjotetaan ://) Ja iltapäivällä mut otettii Assun kanssa laulamaan, koska kummatkin näytellään samaa roolia, Pikku Inez, ja MÄ LÖYSIN MUN RINTAÄÄNEN!! se oli aivan upeeta ku se vaan yhtäkkiä tuli!! aivan upeeta ja upea fiiliskin! :) nyt kyllä kadotin sen kun pääsin kotiin... mutta ei voi mitään, ehkä mä löydän sen taas ensi tehoviikonloppuna ;)

perjantai 20. tammikuuta 2012

Hikistä treenaamista....

En oo kirjottanut PIIIIIIITTKKÄÄÄÄNN aikaan. Nöyrimmät anteeksi pyynnöt siitä. Olin tammikuun alussa 2 vko kurkkuviruksessa ja jotenkin unohtu tää kirjottaminen ku ei vaa jaksanu kipeen alkaa miettii kauheesti. Sitähän sanotaan et kauheesti aivojumpasta voi tulla kuumetta, nii jos mul oli jo kuumetta sillon ja olisin alkanut miettimään kauheasti asioita olisinkohan mä saanut alilämpöä??!! O.o No kuitenkin nyt alkaa taas kirjottaminen, koska Heidi tuli muistuttaa mua etten oo kirjottanut pitkään aikaan :DDDD Kiitos Heidi.

Mulla on alkanut nyt kunnon kuntoilukausi!! Käyn Roosan kanssa maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin salilla. Sen lisäksi käyn myös Heidin kanssa Hipko fitissä + päälle vielä mun omat musikaaliharkat missä on nyt kauheen rankat treenit koska ensi-ilta lähestyy enää vähä päälle 4kk!!!!! Hienoa täs harjottelus on se et mun kunto kasvaa oikeesti tosi nopeesti ja pääsen vähä timmimpään kuntoon, mut mun lihakset!! Ne ei kestä :DDD Ne on aivan kauheen kipeet kokoajan koska ne ei ehi palautuu ollenkaan ja mun kävelytyyliki on nykyään n.70-vuotiaan vanhan naisen kävelemistä.... No... toivokaa mulle onnea, että totun tähän joskus ja pystyn taas elämään normaalia elämääni.