tiistai 28. helmikuuta 2012

100 asiaa minusta jatkuupi vain :)

Täl hetkel vähä surullinen fiilis, mut hei! Jos menee päin honkia, nii pitää vain onkia.

Elikkä...... SEURAAVAT KYMMENEN ASIAA MINUSTA!!

1. Keksin vihdoin minkä nimen haluun antaa mun koiralle sit ku ostan sen aikuisena-->Siru
2. Mun mielest Siru on tosi kiva nimi ^^
3. Seurustelen ihanan ihmisen kanssa <3
4. Kyseinen ihminen on siis poika :DD
5. Mun lempiruoka on jauhelihaperunasose.
6. Tykkään kuunnella 70-80 -luvun musiikkia.
7. Aion järjestää mun vaatteita.
8. Suoristan kesällä mun hiukset.
9. En kuitenkaa kokonaa vaa nii et ne on laineilla.
10. Herään melkee joka päivän ennen 7.

maanantai 20. helmikuuta 2012

Haasteita haasteiden jälkeen : D

JEPJEP. Sain Monalta ja Mialta tälläsen sata asiaa-haasteen. Tää on 10 postauksen kestonen juttu, jossa jokaisen postauksen loppuun laitetaan 10 uutta asiaa itsestä. Eli 10 postaukseen 10 asiaa, mielipidettä tai muuta tietoa itsestä ja 10x10 taitaa olla 100, joten siksi nimi on Sata Asiaa.
Jokainen haastaa ainakin 3 muuta bloggaajaa, jolloin saadaan tämä menemään eteenpäin. Jutut voi olla ihan normaaleja, vaikka että lempiväri on punainen ja tykkää koirista jne. Sataan asiaan/juttuun mahtuu kuitenkin varmasti jotakin uutta tietoa jokaiselle.


JOTENKA TÄSSÄ ENSIMMÄISET KYMMENEN ASIAA;

1. Mä olen harrastanut koripalloa ja taekwondoa, mutta lopetin molemmat.
2. Mul on 5 sisarusta, joista 2 on aitoja ja 3 on puolsisaruksia.... 
3. .....En oo kuitenkaa nähny mun puolsiskoo ikinä.
4. Ku lähin yläasteelta mun keskiarvo oli 8.7, nyt se on jossain 7.6...
5. Mun lempiväri on oliivinvihree, mut turkoosiki on ihan kiva väri.
6. Oon tehny nyt mun huoneessa remonttii noin 8kk ajan, eikä tää oo vielkää valmis koska en jaksa tehä sitä loppuun asti xdd
7. Ku oon aikuinen haluun ostaa ittelleni bordercollien, Love it!
8. Mul ei oo mitää tietoo mitä haluun tehä aikuisena.
9. Oon tikkurilan lukiossa (tilu) musiikkiluokalla
10. En viihdy kauhee hyvin meiä luokalla.

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Onnellisuus tokkurassa!

Täl hetkel mul on tosi hyvä fiilis! Aivan uskomaton fiilis! Siis ihan oikeesti tätä ei pysty ees sanoil kuvailee jos yrittäisin nii se muistuttais varmaa jotain tällästä: "hei ihmiset mul on oikeesti übereistä überein fiilis, aivan uskomattoman mahtipontinen tunnekuohunta!! mut siis hyvällä tavalla!" Tää päivä alko hyvissä merkeissä jo. Heräsin sopivan aikasin ja aloin tekee mun uskonnon vihkoa, joka olisi pitänyt palauttaa noin viikko sitten jo takaisin. Noin kello 08.00 lähin kävelemään bussipysäkille. Bussin oli tarkotus tulla 5 yli 8, mutta tietenkin se tuli myöhässä ja myöhästyin 4 jakson ensimmäisenä päivänä ensimmäiseltä tunnilta xd No ei se kauheesti haitannu ku bussi oliki tosi nopee (superbussi) ja oli perille 8.35. Olin tunnilta myöhässä noin 5 minuuttia siis. Ja meillä on aivan ihana psykologian opettaja! Ihana vanhempi naishenkilö, joka vaikuttaa tosi iloiselta ja valoisalta ihmiseltä.
Tunnin jälkeen oli musiikin tunnin vuoro ja siellä meidän ihana musaluokkamme lauloi iloisesti "Hauki" nimistä kappaletta, joka on soinu koko loppupäivän mun päässä : D mukavaa, oi kyllä!

Musiikin tunnin jälkeen oli vuorossa äidinkielen tunti ja me alettiin lukemaan siellä kirjaa nimeltä "Anna minun rakastaa enemmän" ja sen on tehny Juha Itkonen, ja pakko myöntää, tosi mielenkiintoinen kirja! Oon lukenu sitä nyt päivän aikana vähän väliä- milloin on ollu aikaa- koska se on niin mielenkiintoinen ja HYVÄ!

Äidinkielen jälkeen oli hypäri jonka aikana tein valmiiksi uskonnonvihon. No.... en sitten löytänyt uskonnon opettajaani ja tuossa se vihko jököttää pöydän päällä, suoraan edessäni. Hypärin jälkeen oli matikan aika ja se suijui tosi hyvin :) Me tehään tällä hetkellä yhtälöitä ja koordinaatistoja ja oon aina ollu hyvä juuri niissä ^^ ihanaa ihanaa!!

Koulun jälkeen menin suoraa päätä töihin. Pidän siis kerhoa Länsimäen kirkolla ystäväni Donnan kanssa. No kerhoon saapui kaksi lasta paikalle ja päätettiin sitten alkaa hirsipuuta.
Vivian mee sä tekee, mee sä. Lapset hokivat. Minä menin taulun eteen ja mietin sanoja. Keksin sanan. Tein viivat. Arvailu alkoi. Alkoi kauhea kirjainmaratooni. Lopulta sana tulikin kuin tulikin esille. Lärvän kytkyttäjät. Lapset tuijottivat sanoja ihmeissään. Donna repesi nauramaan kun ymmärsi mistä sanat tulivat. Putous. Aku Hirviniemen hahmon uskon viime jaksossa sanomat sanat. Onneksi lapset eivät keksineet toista merkitystä...

Donnan ja mun pomo Nina lähetti viestin kesken kerhon, missä kerrottiin retkestä puuhamaahan. Sekä kerholaiset, että ohjaajat. Donna ja minä molemmat kiljuttiin riemusta. Siistiä.

Kerhosta minä ja Donna lähettiin vauhdilla kohti Hakunilan kirkkoa yhteisvastuu konserttiin, minne me oltiin ilmottauduttu töihin. No siinä sitten saatiin oikeastikkin juosta kun bussi oli pysäkillä ennen meitä xd Onneksi oli kiltti bussikuski joka odotti.

Kirkolla meni tosi hyvin. Tiivistän sen tapahtumat sanoihin. Naurua. Ystäviä. Naurua. Myyntiä. Naurua. Syömistä. Laulua ja lisää naurua.

Tapahtuma loppu vähän ilta kahdeksan jälkeen ja Mona, Heidi, Jessiina, Mia, Noora, Donna, sekä minä mentiin bussipysäkille venaamaan bussia. Bussi tuli nopeasti vaikka aikataulu näytti 13 minuuttia. Bussissa törmättiin entiseen koululaiseen ja mun hyvään ystävään Ottoon. No vaihdettiin sitten kuulumisia ja alettiin puhumaan Haavistosta ja Niinistöstä. Keskustelu jatku vielä bussimatkan jälkeenki Oton ja Jessiinan seurassa.  Ulkona meidän seuraan liittyi Lauri, entinen luokkalaiseni. Siinä me sitten juteltiin varmaan puolisen tuntia, kunnes kaikki neljä lähdettiin vapisten ja jäätyneinä koteja kohti. Matkalla sitten aloin miettiä asioita-jotka ovat johtaneet tähän onnellisuuden tunnevyöryyn- joita en ole ennen tajunnut edes miettiä. Tajusin kuinka hyvin mun asiat on tällä hetkellä. Ja nyt en voi muuta ku hymyillä. Ensin ku tulin sisään olin iha jäässä mut tää onnellisuuden tunne lämmitti mut kokonaan alle viidessä sekunissa ja nyt oon kiitollinen siitä mitä kaikkee oon saanu. Rakastan teitä kaikkia. <3

tiistai 7. helmikuuta 2012

Koeviikko-->viikkotuskaa...

En oo taaskaan kirjottanu pitkään aikaan ja suuret anteeks pyynnöt siitä :(( Viime viikon tiistaina Tilussa (Tikkurilan lukio) alko koeviikko. Tai muilla alko mut mul oli vapaa päivä :P Päätin lähteä mun luokkalaisen Tuulin kanssa syömään kiinalaista. No mietittii sit koeviikkoo aiemmalla viikolla et mihin me mentäisiin syömään kiinalaista ja kaikista mahdollisista paikoista me päädyttii Keravan ainoaan kiinalaiseen ravintolaan :DD

No tiistai koitti ja heräsin 10 aamulla ja lähin klo. 11.00 kohti Korsoa 87 bussilla ja tapasin siel Tuulin. Korsosta me sitten jatkettiin matkaa Keravalle. Pienen etsiskelyn jälkeen me löydettii kuin löydettiinki perille.
Siel oli lounasbuffet kello kolmeen asti mikä tarkotti mulle "maksa 8.90 ja syö niin paljon kuin haluat! Hallelujah mä oon kotona", en muista millo viimeks olisin syöny nii paljon ja pakko myöntää että oli aivan taivaallista ruokaa! Suosittelen kaikille ^^ Keravan ainoa kiinalainen ravintola, nimeä en muista mut ette voi erehtyy ku niitä on vaa yks xdd
                          Syömisen jälkeen me siirryttiin shoppailun puolelle ja mukaan tuli kaikkea tarpeellista.

 Erisan ravitseva 24h kasvovoide ja Erisan hoitava puhdistusgeeli
 Perinteinen käsivoide-Lemon juice & Glycerine
Vähän epäselvä anteeksi siitä :// mutta siis...
Lip Smacker 100% Natural - Vanilla Bean

Kiitos Tuulille oli mukava päivä <3

Seuraavana päivänä alkoi sitten kokeiden kanssa työskentely. Keskiviikkona matikan koe ja aiheena geometria, meni ihan hyvin. Ainakin omasta mielestäni...
Torstaina uskonnon koe, mikä meni oikeasti hyvin! :)
Perjantai vapaa päivä.. heheheheee >:))
Lauantaina olikin sitten koulua....YH:n koe joka meni...no...niin kuin meni xd ja maanantaina oli musateorian koe mikä meni muuten hyvin paitsi juuri teoria osuudet :PP ja tänään espanjan koe mikä meni bien (Y)
Ja tänään Tuuli teki mulle aivan ihanat kynnet!! Rakastuin niihin :) (kuva tuossa yläpuolella :3). Kävin myös tänään lepaanissa siellä seuranani Mia, Mona, Jessiina ja Sakari :)


Ja tästä lähtien lupaan kirjottaa useammin!! Gracias :)