maanantai 26. joulukuuta 2011

Kauhee tuuli!!

                                           Ihana lyhtypylväs joka päätti kaatua meidän pihalle :)

Heippa kaikille! Kaikki varmaa huomas kuinka kauhee sää täällä oli tänään! :oo Aivan kamala, en muista millo viimeks Suomes olis tuullu noin paljoa!! Heräsin tänään aamulla ihan normaalisti ja menin olohuoneeseen katsomaan telkkaria mun pikkuveljien kanssa. Äiti oli lähössä kauppaa ja heti ku se astu ovesta ulos se juos takasin olohuoneeseen ja pyys kameraa(mikä oli todella outoa kello 11 aikaan aamulla). Kaikki meni äidin perässä ulos ja tietenkin lyhtypylväs oli kaatunu meiä pihalle, kaiken lisäks noin metrin päähän mun huoneesta. Naapurien puiden ansiosta pylväs oli menny just ja just ohi mun huoneesta :DD Mietin kuinka kamalaa -ja upeeta- se olis ollu jos olisin heränny yöllä siihen et ikkunasta olis tullu läpi lyhtypylväs! Olis tullu jotakin jännitystä elämään :DD

No päivä jatku ihan normaalisti ja lähin mun poikaystävän luo tuulen työntämänä. Olin ihan varma, että jos olisin hypännyt ilmaan olisin lähtenyt lentoon, sekin olisi ollut todella suuri ja iloinen yllätys. Olisin ehkä vihdoinkin oppinyt lentämään :DD Illalla sitten ku palasin takasin kotiin niin eiköhän se lyhtypylväs ollu vieläkin meiän pihalla ja on edelleenkin. Sähkömiehet ei tullu korjaa sitä koska on pyhäpäivä :))
Ei se lyhtypylväs sillee haittaa ollenkaa meiän perhettä, mut naapureita ehkä hieman koska ne ei pääse ulos niiden pihasta autolla koska niiden tien edessä noin polven korkeudella menee virtajohto siitä lyhtypylväästä...onneks ne pääsee kävellen ihan hyvin ulos :))

Jokapuolel puhutaan tän päiväsestä säästä, uutisissa ja erilaisissa keskustelupalstoissa. Facebook on myös ihan täynnä kaikenlaisia ilmotuksia siitä kuinka sähköt on menny poikki, taikka puu on kaatunu pihaan. Onko kellekkään teistä käyny mitään tällästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti