perjantai 30. joulukuuta 2011

Slushie vesiputos ja Monroen taikaa

Heräsin tänään kymmeneltä, jotta ehtisin rauhassa valmistautua aamulla. Bussin oli määrä lähteä 12.23 pysäkiltä ja oltiin sovittu Jessiinan kanssa näkevämme siinä. Aamu meni kuitenkin aivan toisin, kuin olin olettanut. Äidin piti mennä nostamaan mulle rahaa leffaa varten ja ilmoitti työkseni siksi aikaa pikkuveljeni vahtimisen. Mun pikkuveljelle oli yön aikana noussu kauhean korkea kuume ja aamullakin sitä oli 38.8 astetta :// No en sitten raaskinu jättää sitä yksin hetkeksään (pikkuveljeni on siis 5-vuotias :)) mul on kaksi veljeä vielä lisää, mutta niistä lisää ehkä joskus toiste xd) yksin vaan jouduin odottamaan siihen asti, että äiti oli palannut rahan hakemisesta. Kun äiti sitten vihdoin palasi kotiin oli kello jo 11.40. Menin kauhealla kiireellä suihkuun ja tulin sieltä pois noin 10 vaille 12. Puin vaatteet päälle ja meikkasin ja lähdin kauhealla vauhdilla ulos talosta. Kello oli noin 12.18 ja kävelin nopealla vauhdilla kohti pysäkkiä. Sinänsä myöhässä oloni ei ollut uusi asia. Olin usein myöhässä ja kaverinikin olivat tottuneet siihen (siis useimmat) mutta en halunnut olla tällä kertaa myöhässä. Kävelin nopeaa tahtia tietä pitkin ja nostin katseeni ylös ja näin Jessiinan kävelen vastakkaisesta suunnasta kohti pysäkkiä. Jessiina huomasi minut ja vilkutti iloisesti. Vilkutin takaisin ja juoksin Jessiinan luokse. Halasimme. Oli mukavaa nähdä Jessiinaa pitkästä aikaa. Luulimme kumpikin myöhästyvämme bussista. Saimme kuitenkin odottaa pysäkille 5 minuuttia kunnes bussi tuli. Bussissa Jessiina antoi minulle joululahjan. Olin todella innoissani!! En tiedä miksi, mutta lahjan saaminen on aivan ihanaa varsinkin kun se tulee täysin yllätyksenä. En ollenkaan odottanut saavani mitään joululahjaa( Jessiina söin jo suklaat) ja varsinkin kynsilakka joka tuli pikkulahjojen joukossa oli tarpeen. Kiitos siitä Jessiina :)) No, olimme ajoissa metroasemalla. Tasan 12.30. Metro lähtisi 12.36 ja meidän pitäisi olla tasan yhdeltä hakemassa lippuvarauksiamme My Week With Marilyniin. Yksi asia kuitenki uupui. Missä oli Mia??


Mia saapui kuin saapuikin metroasemalle. Tasan 12.36. Jessiina juoksi metron luokse ja ovet sulkeutuvuivat suoraan hänen nenänsä edessä. Hän painoi metron ovien nappia. Metro lähti liikkeelle. Metron sisällä oli 2 tuttua. He nauroivat Jessiinalle. Jessiina alkoi pomppia harmissaan ylös alas. Tutut nauroivat vielä enemmän. Menimme seuraavalla metrolla ja koko metro matka oli pelkkää naurua. Nauroimme toisillemme, itsellemme ja jutuillemme. En muista milloin olisin viimeksi nauranut niin paljon. Mitäköhän Sörnäinen tarkoittaa... Mietimme sen tarkoitusta ja keksimme aivan loistavan idean kauhuleffaan/kirjaan. Sörnä, se on joka puolella. (Sörnä on siis suomalainen hirviö xddd) 


Kaisaniemessä menimme vauhdilla lipunmyynti pisteelle ja iloksemme varauksemme oli yhä voimassa vaikka kello oli jo reilusti yli yhden. Huomasimme Slushie-koneen herkkuosastolla. Jessiina ja minä päätimme ostaa sellaiset. Otin oman kuppini liian täyteen ja se alkoi vuotaa, kuin vesiputous reunojen yli. Kaunista vihreää kiiltävää jäähilettää + päärynän makuista! Nam! 
Tykkään todella paljon päärynästä, valitettavasti en muistanut kuinka makeaa jäähilejuomat ovat, joten Slushieni päätyi pian naisten vessan roskikseen. Herkkujen oston ja vessassa käymisen jälkeen päätimme mennä ottamaan kuvia. Niistä tuli kerrassaan loistavia ja uskon, että kuvat löytyvät Jessiinan blogista jessiina.blogspot.com.


Itse elokuva oli todella hyvä! Kuitenkin kuva minkä Marilynista sain poikkesi Mian ja Jessiinan kuvaan. Sain sellaisen kuvan Marilynista, että hän oli hyvin sekava ihminen, huumehörhö. Mia taas sanoi, että Marilyn oli aivan samanlainen kuin Jessiina. Katsoin Jessiinaa ja sanoin "ehhei, Marilyn on pahempi". Elokuva oli kuitenkin todella hyvä ja suosittelen sen katsomista kaikille! Kiitos Jessiinalle ja Mialle hyvästä seurasta. Hasta mañana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti