keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Rakas poikaystävä

Vivian heräsi väsyneenä kännykkänsä herätyskelloon. Hän nappasi kännykän käteensä ja painoi hälytyksen pois. Kello oli puoli kymmenen aamulla. Oli pakko herätä jo näin aikasin (yleensä Vivian herää lomilla vasta 11 jälkeen), koska hän tapaisi 11 hyvän ystävänsä Minjan. Vivian meni suihkuun ja suihkun jälkeen puki päälleen puhtaat vaatteet ja alkoi meikkaamaan uusilla meikeillään, jotka oli ostanut edellisenä päivänä Itäkeskuksesta. Juuri kun Vivian oli saanut meikin valmiiksi hän sai viestin ystävältään Minjalta joka ilmoitti, että nukkui pommiin ja on valmis vasta puoli kahdeltatoista. No Viviania asia ei haitannut ollenkaan. Oli hän niin iloinen, koska ulkona oli aivan upea sää. Aurinko paistoi ja pakkastakaan ei ollut kuin muutama aste. Vivian päätti tekstata poikaystävälleen Sakarille siitä, kuinka kaunis sää ulkona oli. Sakari oli muuten Vivianin kanssa aivan samaa mieltä, paitsi yhdessä asiassa hän oli erimieltä. Ulkona pitäisi olla lunta. Vivian katsoi ikkunasta ulos ja tajusi aivan saman asian. NYTHÄN OLI JOULUKUU!! MISSÄ LUMI ON! MINNE SE ON HÄVINNYT!

Noin 15 yli 11 Vivian lähti ulos kävelemään Minjaa vastaan. He tapasivat toisensa kentän laidalla ja halasivat iloisesti nähdessään pitkästä aikaa. He menivät ensin kauppaan ja sieltä entisen koulunsa pihalle istumaan ja juttelivat asioista joita heidän elämässään oli tapahtunut lähiaikoina. Minja kertoi koulustaan ja Vivian enimmäkseen kuunteli ja tarjosi Minjalle suklaata ostamastaan suklaalevystä (Mikä oli Vivianin lempisuklaata) ja ojensi Minjalle pillimehun, jonka oli ostanut tälle. Tytöt jatkoivat matkaansa kirjaston sisälle lämpimään, koska ulkona oli aika viileää. Vähän yli 1 tytöt lähtivät pois kirjastosta ja Minja lähti saattamaan Viviania tämän poikaystävälle. Tytöt sanoivat hyvästit Vivianin poikaystävän talon luona ja Minja jatkoi matkaansa kohti omaa kotiaan ja Vivian taas astui sisälle Sakarin lämpimään taloon.

Vivian oli noin 2 tuntia Sakarilla, mistä matka jatkui Sakarin perheen kanssa Itäkeskukseen katsomaan jos Sakarille löytyisi takki ja kengät. Ei löytynyt.

Vivian ja Sakari palasivat edeltä takaisin Sakarille ja päättivät katsoa leffaa nimeltä Tenacious D - The Pick Of Destiny, joka oli ihan hyvä elokuva. Pian leffan loppumisen jälkeen Vivian meni kotiin iloisesti lauleskellen. Ja tajusi kuinka onnellinen hän on, koska hänellä on ihana poikaystävä.



Kuten tosta hienosta tarinasta huomaa, mulla on ollu tänään aika hieno päivä :)) Kiitos kuuluu Minjalle ja Sakarille ^^ Mut ihan oikeasti nyt kun mietin, nii mä oon tosi onnekas ku oon löytäny jonkun joka saa mun olon nii tärkeeks ja iloseks. Kaiken lisäks kauniiks.  Mä en tiedä mitä mä tekisin ilman Sakaria, se saa mut tuntemaan itseni kauniiksi, täydelliseksi :)) Sakari mä rakastan sua <3

2 kommenttia:

  1. Sä kirjotat jotenkin niin kivasti! :) Ja olet muutenkin niin kiva! Jag tycker om din blog!

    VastaaPoista
  2. :DDD voi kiitos jessiina! :) mäki tykkään sun blogista ja susta!! ja odotan huomista leffaa innolla ;)

    VastaaPoista